AKSARAY (AA) - LC Waikiki, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nde yeni fabrika yatırımı için düğmeye bastı ve arsa tahsis sözleşmesi imzaladı.

Temellerinin 2021 yılının başında atılması planlanan ve yaklaşık 5 bin kişiye iş imkanı sağlaması beklenen fabrikanın arsa tahsis sözleşmesi imza töreni, Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, LC Waikiki Yönetim Kurulu Üyesi Necip Özçer ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İmza töreninde konuşan Vali Aydoğdu, Türkiye'nin en önemli OSB'lerinden birinin Aksaray'da olduğunu, bünyesinde dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan firmaların yer aldığını belirtti.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özçer ise, şirket olarak Aksaray'a büyük bir yatırım yapma aşamasında olduklarını ve projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Özçer, "Bizim için de çok onur verici bir gün. Büyümemize paralel olarak Aksaray'da büyük bir yatırımın aşamasındayız. Muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için diğer ülkeleri ekonomik ve sosyal olarak aşmak, hep birlikte, hepimizin en büyük dileğidir. Benim kurumumun da 50 ülkede çalışan arkadaşlarımızın da en büyük dileği budur." dedi.

Konuşmaların ardından 522 bin metrekarelik parselinin tahsis sözleşmesi, Vali Aydoğdu, Başkan Dinçer ve Özçer tarafından imzalandı.