Dijitalleşme, firmaların üretim yöntemleri, müşteri beklentileri ve iş yapış süreçlerini dönüştürerek değiştirdi. Bu dönüşüm sayesinde üretimden, pazarlamaya dayanan hizmet yolculuğumuz zamandan ve mekandan bağımsız aksiyon alma kabiliyetlerimizle birlikte büyük kazanımlar elde etti. 

RAL YATIRIM HOLDİNG’TEN YENİ YATIRIM RAL YATIRIM HOLDİNG’TEN YENİ YATIRIM

MARKALAR DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN NERESİNDE

Dijital dönüşüme katkılarda bulunan yazılım ve teknoloji firması Dijital Gen olarak; iş hayatını kolaylaştıran yazılım ürünlerimiz ve hizmetlerimizle verimliliği arttırmayı hedefliyor. Ardından gelecek dönüşümle birlikte şirketler yeni ve hızla gelişen teknolojinin olanaklarını kullanarak stratejilerini geliştirmeli ve gerekli operasyonel süreçlerini maksimum verimlilikle geçirmelidirler.

Bu dönüşümün farkını anlayan ve dijital büyümeyi hedef haline getiren markalar ihtiyaç duydukları doğru teknolojik çözümleri süreçlerle harmanlayarak yeni iş modelleri geliştiriyor. Böylece mevcut pazarda dijital dönüşüme yön veren markalardan biri haline gelerek öncü olmayı başarıyorlar.

DİJİTALLEŞME YAŞAM BİÇİMİ HALİNE GELECEK

Teknoloji hizmetleri ve yazılım ürünleri ile iş yapış biçimlerini değiştirmeyi amaç edinen Dijital Gen, geliştirdiği çözümlerle markaların tam dijitalleşmesini destekliyor. Bu süreçte istikrarlı davranan markalar ise şirket kültürünü besleyerek dijitalleşmeyi yaşayış biçimleri haline getiriyor.