İSTANBUL (AA)-  Altınyıldız Classics, Yaz 2019 sezonuna erkeklerin özel günlerdeki tercihi Smokin Koleksiyonu ile damgasını vuracak.
Altınyıldız Classics, Füme,  siyah, lacivert ve beyaz kumaş tonlarında 17 farklı modelden oluşan özel smokin koleksiyonunu kazandırıyor. Marka yüzü Burak Özçivit’in favorileri arasında siyah şal yaka smokin takım, beyaz şal yaka ve siyah kırlangıç yaka smokinler yer alıyor. 
Farklı renk seçenekleri, yaka ve kalıp alternatifleri ve dünya standartlarında kumaşlarla düğünler, özel davetler,  buluşmalara uygun smokinler Altınyıldız Classics’te. Yaz 2019 Smokin Koleksiyonu ile Altınyıldız Classics erkeğinin asaletini ve şıklığını yansıtan smokin koleksiyonu ile bu sezon dikkatleri üzerinize çekecek. Altınyıldız Classics Yaz 2019 Smokin Koleksiyonu’nu, dikimdeki ustalığı, kumaşları ve farklı kullanım seçenekleri ayrıca çıkma yaka tercihleriyle özel günler dışında günlük hayat ve iş hayatınızda da takım elbise olarak kullanabiliyorsunuz.
Smokinlerin tamamlayıcısı olacak lacivert ve siyah ayakkabı seçenekleri, kuşak, papyon ve rugan kemerleri ile Altınyıldız Classics’in kapsül koleksiyon fikri, tamamlayıcı parçalarıyla bütün bir görünüm kazandırıyor.
Altınyıldız Classics erkeği, smokinler kadar aksesuarlar içinde kullanıcısını düşünen kendine en çok yakışan detaylardan bütüncül bir görünüm kazanacak. Smokin tercihlerinizin içine giyebileceğiniz gömlekler ise 2 renk seçeneği ve 7 model ile slim fit olarak tasarlandı. Özel dikim hissi uyandıracak duruşu ile kendisini sezon boyunca sıklıkla göreceğimiz smokinler hem özel günlerde hem günlük hayatta dikkatleri çekecek.