Çıkış noktası endüstriye fayda sağlamak olan ST Endüstri Zirveleri, bu bakış açısı ile çalışmalarına yön vermeye devam ediyor. 
ST Endüstri Zirveleri, her yıl düzenli olarak organize ettiği Robot, Endüstri 4.0, Proses ve Enerji konulu Zirvelerini bu yıl Ekim ayında düzenleme ya da erteleme kararını, Covid-19’un etkileri ve aynı zamanda endüstrinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak endüstride faaliyet gösteren yetkililerden gelen cevaba göre alacak. 

BİRE BİR GÖRÜŞ ALINIYOR

ST Endüstri Zirveleri'nin PR ve araştırma ajansı MARKAKÜPÜ tarafından gerçekleştiren araştırma, 166 bin kişiyle tek tek iletişime geçilerek yapılıyor. Araştırma kapsamında endüstri faaliyet gösteren yetkililere, bu yıl Ekim ayında yapılması planlanan Zirvelerin “Düzenlenmeli mi, ertelenmeli mi?” sorusu yöneltilerek yetkilinin görüş ve önerileri alınıyor. 

MARKAKÜPÜ’ne şu ana kadar gelen geri dönüşlerde, bir kesim Covid-19 sebebiyle zirvelerin sağlık açısından risk taşıdığını belirterek zirvelerin ertelenmesini önerirken; diğer kesim ise temassız ve insansız üretim ile enerji maliyetlerini düşüren çözümler için ciddi ihtiyaç ve fırsatlar olduğunu belirterek, Zirvelerin Ekim’de mutlaka yapılmasını talep ediyor. 

Endüstriye fayda sağlamanın gözetildiği Robot, Endüstri 4.0, Proses ve Enerji konulu Zirvelerin Ekim ayında düzenleneceği ya da erteleneceği kararı, 166 bin kişiden gelen cevapların çoğunluk kararına göre alınacak. Endüstrinin beklentilerini net bir şekilde ortaya koyacak olan araştırma sonuçları, "10 Temmuz Cuma" günü açıklanacak.