SolarEdge Türkiye Ülke Müdürü Cemil Tolun, “Bu zorlu dönemden sonra toparlanmaya başladığında, insanların ve şirketlerin hem esnek bir enerji ağına hem de enerji bağımsızlığına duyulan ihtiyacın daha fazla farkında olacağını umuyoruz.” dedi. 

TEDARİKÇİLERLE YAKIN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIK 

Koronavirüs salgının artmasından bu yana, ürün tedariği açısından kesintiyi en aza indirmek ve müşteri talebini karşılamaya devam etmek için ham madde tedarikçilerimizle çok yakın bir şekilde çalıştık. Servis ve destek ekiplerimiz, yerel güvenlik yönergelerine ve tavsiyelerine bağlı kalırken tam kapasitede çalışmaya devam etmektedir. Geleceğe baktığımızda, dünya bu zorlu dönemden sonra toparlanmaya başladığında, insanların ve şirketlerin hem esnek bir enerji ağına hem de enerji bağımsızlığına duyulan ihtiyacın daha fazla farkında olacağını umuyoruz.

EĞİTİMLERİ DİJİTAL ORTAMA TAŞIDIK 

SolarEdge, dijital faaliyetlerle iletişim hatlarını açık tutmak için mümkün olan her şeyi yapıyor. Bu zorlu dönemde ve sonrasında işlerini artırmaları için yüklenicilere elimizden geldiğince bilgi ve araç sağlamak istiyoruz. Bu bağlamda, önceden planlanan birçok eğitim semineri hızlı bir şekilde bir dizi canlı web seminerine ve çevrimiçi eğitim oturumuna dönüştürüldü. İçerik, katılımcıların SolarEdge’in ticari ve konut ürünleri ile ilgili teknik bilgilerini geliştirmeye ve yüklenicilerin müşterilerine uzaktan destek sağlama yeteneğini geliştirmeye odaklandı. Türkiye'de de online web semineri serisine katılım önemliydi. Her zaman eğitimi dijital olarak kolayca ulaşılabilir bir hale getirmeye çalıştık, ancak artık yüklenicileri dijital platformlardan desteklemek ve onlar için değer yaratmak için daha da önemli ve gerekli bir iletişim aracı haline geldi. Ayrıca, önümüzdeki ay başlatacağımız bir diğer çevrimiçi etkinlik ise iki günlük, sanal bir güneş fuarıdır (Virtual Solar Show). Sektörde merkezi önem taşıyan olan birçok fuarın iptali sonucunda SolarEdge, sosyal mesafeyi koruyarak, katılımcıların birbirini görebileceği, duyabileceği ve onlarla etkileşime girebileceği ve en son endüstri trendleri ile akıllı enerji sektöründeki yenilikleri öğrenebileceği interaktif bir fuara ev sahipliği yapacak.