Şirketlerin maliyet düşürme stratejilerinin başına “Satınalmada 4.0” kavramını koymaları gerektiğini anlatan ve bu alanda pek çok çalışması olan Sevgi Yılmaz Princeton Üniversitesi’nde Doktora eğitimini 'Küçük İşletmelerin Büyüme Stratejileri ' üzerine tamamlamış olan pek çok ulusal / uluslararası konuda danışmanlık veren ve ST Endüstri Radyo Program Sunucusu olan Dr. Sevgi Yılmaz, 2008 ve 2009 yılları arasında Finansal Analiz ve Stratejik Analiz dersleri aldığı Harvard Business School’a (HBS) Araştırmacı Proje Lideri olarak geri döndü.

Harvard Üniversitesi’nin gelecek dönemdeki araştırma ekibine Proje Lider olarak katılan Dr. Yılmaz’ın ST Endüstri Radyo’da “Satınalma 4.0” kavramını baz alarak gerçekleştirdiği ve her Perşembe 15.00 – 16.00 saatleri arasında yayınlanan Maliyet Düşürme Stratejileri programının podcatslerini http://radyo.stendustri.com.tr/category/podcast/32-maliyet-dusurme-stratejileri/ adresinden dinleyebilirsiniz. 

DR. SEVGİ YILMAZ KİMDİR?

Harvard Business School’daki eğitimini tamamladıktan sonra Princeton Üniversitesi’nde Doktora eğitimini tamamlayan Dr. Sevgi Yılmaz, profesyonel çalışma hayatına Xylem Inc. markasında Türkiye Koordinatörü olarak başladı. 2016 yılında üç yıl boyunca Dolmabahçe Rotary Üyesi olan Dr. Yılmaz, daha sonrasında TÜSAYDER’in Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur. Bir yandan da Vorne şirketinde Tedarik Zinciri Müdürü pozisyonunda çalışmalarını sürdüren Yılmaz, 2018 yılı itibariyle Bahçeşehir Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Eğitmen olarak görev almıştır. Yine 2018 yılında BPW International’a Yönetim Kurulu Üyesi olarak dahil olan Yılmaz, aynı yıl bir yandan da Berlin Üniversitesi Dijital Bilimler Fakültesi’nde Dijital Tedarik Proje Ekibi Üyesi olmuştur. 2019’un Ocak ayından bu yana ST Endüstri Medya bünyesindeki iki radyodan biri olan ST Endüstri Radyo’da Programcı olarak Maliyet Düşürme Stratejileri’ni sunmaya başlayan Yılmaz, son olarak Harvard Business School’da Araştırmacı Proje Lideri oldu.