Perakende sektörünü tek bir çatı altında toplama ve güçlendirme amacı ile kurulan Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun (TAMPF) seçimli geçen 4’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı tamamlandı. Yeni yönetimin seçildiği toplantıda Koçtaş’ın CEO’su Alp Önder Özpamukçu Başkan olarak belirlendi.

Orjin Maslak Plaza’da geçekleşen toplantıda yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmesinin ardından konuşma yapan CEO’su Alp Önder Özpamukçu sektöre birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Federasyonlarının perakendede farklı alanlarda faaliyet gösterenleri tek çatı altında topladığına değinen Özpamukçu, “Herkesin kendi sektöründe faaliyet göstererek birlikte hareketle çalışması ülke ekonomisine de katkı sağlar.” dedi. TAMPF’nin Türkiye’de ve dünyadaki faaliyetlerinin bir organize perakende vizyonu ortaya koyduğunun altını çizen Özpamukçu, 350 milyar liralık ticaret geliri ve 900 bin çalışan ile uzlaşma içerisinde çalıştıklarını vurguladı. Yaptığı konuşmada TAMPF’ın kurulduğu günden bugüne, çatısı altındaki herkesin bilgi birikimi, gücü ve göstermiş olduğu birlik beraberlik felsefesindeki çalışmalarının olumlu sonuçlarını da anlatan Özpamukçu, federasyonlarının organize perakende için bir üst çatı kuruluşu ve sektörün en güçlü temsilcisi unvanına sahip olduğunu belirtti. 

BİRLİK BERABERLİK ANLAYIŞINA DEVAM

TAMPF’ın 4’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmesinin ardından yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren CEO’su Alp Önder Özpamukçu, “Türkiye ve sektörümüz adına özverimizden asla ödün vermeden birlik içerisinde var gücümüz ile çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz.” dedi.