Naji Skaf kariyeri boyunca Middle East Gas Association, AJWAA ve Egyptian Industrial Gas Company gibi birçok kuruluşun yönetim kurulunda yer almış olup bu kurullara başkanlık yapmıştır. Skaf, enerji sektöründe sahip olduğu muazzam tecrübeyi de beraberinde getirmektedir.

Dubai’de yer alan Naji Skaf, iç operasyonları büyütüp geliştirerek paydaşlar ve müşteriler arasındaki güçlü ilişkileri koruyup Orta Doğu ve Türkiye genelinde ticari büyümenin sürekli olarak devamını sağlayarak işletmeye liderlik edecektir. Aslen Lübnanlı olan Skaf, ABD, Kanada, Avrupa ve Orta Doğu’da yaşamış ve çalışmış olup Kanada vatandaşlığına sahiptir. Kanada’daki McGill Üniversitesi’nden Fen Fakültesi Diploması, ABD’de bulunan Houston Üniversitesi’nden ise İşletme Yüksek Lisans derecesi elde etmiştir. Bunun yanında yeni liderlik rolü için gerekli tecrübeye ve anlayışa fazlasıyla sahiptir.

RABAM’IN YENİ CEO’SU MURAT GÜNAY OLDU RABAM’IN YENİ CEO’SU MURAT GÜNAY OLDU

Yeni rolünde Frank Ackland’ın yerini alacak olan Naji Skaf, kritik su ve altyapı sorunlarını inovasyon ile çözmeye kendini adamış Xylem’in bölgedeki lider küresel su teknolojisi şirketi statüsünü güçlendirmeye devam edecektir. Xylem’in misyonu müşterilerin su ve kaynak yönetimini en iyi hale getirerek daha sürdürülebilir bir dünyanın yaratılması için çalışmaya devam etmek ve böylece 150’’yi aşkın ülkede suyun güvence altına alınmasına yardımcı olmaktır.