Yapı-inşaat sektöründe; insan kaynakları, hizmet alım-satımı, projelere teklif verme gibi çok sayıda alanda çözümler sağlayan Workindo.com, tecrübeli isimlerle büyümeyi sürdürüyor.
Uzun senelerdir dijital pazarlama ve iş geliştirme konularında sektörün önemli markalarında yöneticilik görevini üstlenmiş olan ve Workindo’da Pazarlama Direktörlüğü yapan Volkan Kırtok, firmanın Genel Müdür Yardımcısı olarak belirlendi.

ELEKTRA ELEKTRONİK’TE ÜST DÜZEY ATAMA ELEKTRA ELEKTRONİK’TE ÜST DÜZEY ATAMA

Yeni görevinde Workindo’ya katma değer sağlamak için çalışmalarını titizlikle sürdüreceğini dile getiren Workindo Genel Müdür Yardımcısı Volkan Kırtok, “Workindo olarak yurt içi ve yurt dışı inşaat sektöründe kısa zamanda büyük işler yaptık. Her biri alanında uzman ekip arkadaşlarımız ve yatırımcılarımızın desteğiyle büyümemizi aynı ivmede devam ettireceğiz. Genel Müdür Yardımcılığının yükümlülüklerini de elimden gelenin fazlasıyla yerine getirip, markamızı daha geniş kitlelere ulaştırmak için elimden geleni yapacağım. Workindo’nun önünde uzun ve başarılı bir yol olduğunu düşünüyorum. Bu yolda ekipçe birlikte, sağlam adımlarla yürüyerek markamızı global bir firma haline getirmeyi hedefliyoruz.” leklinde konuştu.

Evli ve 1980 doğumlu olan Volkan Kırtok, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdikten sonra iş yaşamına etkinlik sektöründe pazarlama uzmanı olarak adım attı. Kırtok, 2005 senesinde kendi e-ticaret girişimini New York’ta kurdu. 2011 senesinde Türkiye'ye dönüş yapmasıyla beraber tematik şehir portalcılığı yapan İstanbul.com'un yönetim direktörlüğü görevini icra etti. İlerleyen yıllarda dijital performans pazarlama ajansı, doğal reklamcılık ağı girişimi ve yeni nesil medya yayıncılık platformu gibi farklı alanlarda üst düzey yönetici ve kurucu ortak olarak yer aldı.