WellMatt, Türkiye’nin tek ve ilk online doğal yatak markası olarak hizmet veriyor. Üretimini gerçekleştirdiği uyku ürünlerinin satışını aracısız bir şekilde yalnızca online olarak yapan WellMatt, 2005 yılından bu yana yüzde 100 yerli üretim yapıyor. İzmir’de yer alan üretim tesisinde son teknoloji ürünler ile geliştirdiği makina parkurunun yanında tamamıyla geleneksel el işçiliğine uyumlu üretim gerçekleştirebilen ayrı bir parkuru da bulunan WellMatt, bu imkanları sayesinde kişiye özel tasarımlar da gerçekleştirebiliyor. Müşteri memnuniyetine de büyük önem veren ve memnun kalınmayan ürünleri 120 gün içerisinde ücretsiz iade imkanı sunan markaya yine müşteri memnuniyeti mottosu ile çalışma hayatını sürdüren Murat Yıldız yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yıldız, WellMatt’in daha da büyümesi, kurumsal yönetim alanlarında farklılık yaratması ve stratejilerini daha doğru oluşturması adına çalışacağını belirtti.

MURAT YILDIZ KİMDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Yıldız, 1976 Almanya doğumludur. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mühendislik İşletmeciliği Bölümü’nden yüksek lisans derecesini de alan Yıldız, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İşletme Bölümü’nde ‘İşletmelerin Rekabet Avantajı’ konulu tezini hazırlamayı sürdürmektedir.

Profesyonel çalışma hayatına 2000 yılında Bosch’ta İş Planlama Mühendisi olarak başlayan Yıldız, 2005’te Schneider Electric’te Global Ürün Pazarlama Müdürü olmuştur. 2010’da Schnedier Electric bünyesindeki Enerji İş Birimi bölümünün Türki Cumhuriyetler, Balkanlar, Ortadoğu ve Türkiye’den Sorumlu Bölge Müdürü olmuştur. 2015’te Bak Ambalaj Genel Müdürü pozisyonunda çalışan Yıldız son olarak WellMatt’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı olmuştur.