Warmhaus olarak tüketiciye ısınma zincirinin her noktasında dokunmayı önemsiyoruz. Yirmi yıl önce panel radyatör ile başlattığımız yolculuğumuza kombi, dekoratif panel radyatör, dizayn radyatör, havlupan ve dijital oda termostatlarını ekledik. Duvar tipi yoğuşmalı kazanlarımızı ise Temmuz ayı sonu itibariyle piyasaya sürdük. Türk tasarımcı ve mühendislerinin oluşturduğu Ar-Ge ekibimizin yoğun uğraşları sonucunda piyasaya çıkan kazanlarımız yine yüzde 100 yerli sermaye ile üretiliyor ve ülke gelirine katkı sağlıyor. 50,65,90,115,125 ve 150 kW olmak üzere oldukça güçlü ve geniş bir ürün gamı ile sektördeki konumumuzu güçlendireceğiz. Hem kazan hem kombi hem de panel radyatör üreten tek Türk firması olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz.

2017 yılında ciromuzda yüzde 59 artış sağladık. Toplam satışlarımızın yüzde 45’ini 30’dan fazla ülkeye gerçekleştirdiğimiz ihracat kaynaklı satışlardan geliyor. 2018 yılında bu oranı yüzde 55-60 bandına çıkarmayı planlıyoruz. Bu seneye ciroda yüzde 74 artış hedefi ile yola çıktık. Yurt içinde satışlarımızı artırarak ve İtalya, Şili, Arjantin gibi yeni pazarlara girerek hedeflerimize ulaşacağız. İngiltere ise en önemli odak pazarlarımızdan biri. 2017 yılında 3.000 m2 depo ve satış ofisimizi açarak İngiltere’de aktif satışlarımıza başladık. British Gas ve Wrass sertifikalarını alarak dünyada en sert regülasyonların bulunduğu İngiltere’de kombilerimizi piyasaya sunduk. 

Yurt içinde yeni ürünlerimiz ile kombi pazarında bu yıl yüzde 3-4 pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz. 2021 yılına kadar kombide yüzde 7 ila 10 arasında pazar payına ulaşmayı ve ilk beş marka arasında olmayı planlıyoruz. Kazan tarafında ise ilk üç marka arasında olmak istiyoruz.