ROCKWELL AUTOMATION TÜRKİYE SATIŞ DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU ROCKWELL AUTOMATION TÜRKİYE SATIŞ DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU

GİRAY ÇINAR HAKKINDA

1996 senesinde Bilkent Üniversitesi’nden Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü bitiren Giray Çınar, 1995 senesinde Hyatt Regency’de Satış ve Grup koordinatörü olarak iş yaşamına adım attı. Kariyerini, Intercontinental Istanbul ve Swissotel The Bosphorus’ta Satış müdürü olarak sürdüren Giray Çınar, 2001-2010 yılları arasında Air France-KLM Royal Dutch Airlines’da satış yöneticisi olarak görev yaptı. Bankacılık, finans, inşaat, ilaç, sigorta, danışmanlık, denizcilik şirketleri basta olmak uzere reeaktif kurumsal hesabından sorumlu olan Giray Çınar, ayrıca partner seyahat acentelerin satış ve ciro yönetiminde görev aldı. 

2016-2018 seneleri arasında Mövenpick Otel’in ve 2018-2019 senelerinde Fairmont Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörlüğü’nü de yapan Giray Çınar, yönettiği ekiplerinin satış ve pazarlama hedeflerine ulaşmasını sağlamak için tüm faaliyetlerini yönlendirdi.

Ekim 2021 itibariyle Wanda Vista İstanbul Otel bünyesinde Satış ve Pazarlama Direktörü olarak göreve gelen Giray Çınar, otelin Türkiye’deki operasyonlarına satış, pazarlama ve ciro yönetimi stratejilerine tecrübesiyle ivme kazandıracak.