Ağ teknolojileri ile veri güvenliği konularında, katma değerli distribütör kimliği ile bilişim sektöründe 28 senelik bir geçmişe sahip olan Vitel, insan kaynağı yatırımları ile dikkatleri çekiyor. Kurumsal pazarlama ve iletişim birimini, sektörün deneyimli isimleri olan Ayça B. Harmancıoğlu ile Çiçek Doğan’a emanet eden firma, hızlı ve istikrarlı büyümesini 2021 senesinde de sürdürmeyi amaçlıyor.

Ayça B. Harmancıoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü bitirdikten sonra Londra’da Pazarlama ve Finans alanında yüksek lisans yaptı. İş yaşamına Netsis’de adım atan Harmancıoğlu, 2003-2009 seneleri arasında Londra Camden Town’da Satış Müdürü olarak görev yaptı. 2009 senesinde Multilingual Interpreting Services firmasına transfer olan Ayça B. Harmancıoğlu, Finans Müdürü olarak çalışmalarını sürdürdü. Prolink bünyesinde 2011-2020 seneleri arasında Pazarlama İletişimi ve Ürün Müdürü pozisyonlarında önemli birçok projeye damgasını vuran Harmancıoğlu, 2020 senesinde Pazarlama Müdürü olarak Vitel Ailesi’ne katıldı.
 
Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi’nde çift anadal programında, bitiren Çiçek Doğan, İstanbul Üniversitesi Uygulamalı İletişim, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı’nda yüksek lisans yaptı.  Sonrasında Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde doktorasını tamamladı. Halen Sorbonne Üniversite’nde post doktora çalışmalarını sürdürmekte olup akademik hakemlik yapan Çiçek Doğan, iş yaşamına Accenture- Unilever ortaklığında, iç iletişim ve etik yönetimi uzmanı olarak adım attı. Bu alandaki tecrübelerini hem bilişim hem de farklı sektörlerde sürdüren Çiçek Doğan,  uzun süre ZyXEL Türkiye’de kurumsal iletişim ve reklam uzmanı pozisyonunda,  kurumsal iletişim stratejisi, dijital pazarlama ve sosyal sorumluluk alanında birçok projeye öncülük etti.  2014-2019 seneleri arasında Platin Bilişim’de Marka ve Pazarlama Müdürü, ardından Ethica Sağlık Grubunda İletişim Direktörü olarak çalışan Doğan, aynı zamanda Arizona’da SFER yayınlarına aktif yazar olarak destek vermektedir. Çiçek Doğan 2020 senesinde Kurumsal İletişim Müdürü olarak Vitel bünyesine dahil olmuştur.
 
 Bilişim sektörünün tanınmış iki ismi; Ayça B. Harmancıoğlu ve Çiçek Doğan, dinamik ve sinerjisi yüksek bir ailenin üyesi olmaktan gurur duyduklarını, dijital dönüşüm projelerine liderlik eden Vitel’in 2021 senesinde değer üretmeye odaklanacağını dile getirdi.
 
Çiçek Doğan ve Ayça B. Harmancıoğlu, yaptıkları ortak açıklamada şu bilgiler yer aldı:
 
“Pandemi süreci, dijital dönüşüm yol haritasına sahip olmanın önemini gözler önüne serdi.  Vitel olarak biz de hizmet verdiğimiz kurumları ve tüketiciyi daha iyi anlamak için dijital kanallara yönelik yatırımlarımızı artırdık. Müşteri deneyimini iyileştiren, müşteri yolculuğuna, insan deneyimine ve toplumsal faydaya odaklanan firmalar, yeni düzende rekabet avantajı elde edecek. İletişimde değer temelli itibar yönetimi anlayışını benimseyen kurumlar kazançlı çıkacak.”