Viking Temizlik ve Kozmetik A.Ş.’de üst düzey bir atama ile CEO'luk görevine Serkan Eriş'in getirildiği bildirildi.

HIZLI TÜKETİM SEKTÖRÜNDE 40 YILI AŞKIN DENEYİME SAHİP

Hızlı tüketim sektöründe ev bakım ve hijyen kategorilerinin 40 yılı aşkın tecrübeli yerli üreticisinin yeni CEO'su olan Eriş, hızlı tüketim ürünleri kariyerine 1996 yılında Anadolu Grup çatısı altında faaliyet gösteren Anadolu Efes firmasında başladı. Kısa zamanda firmanın yurt dışı operasyonlarında aktif olarak görevler üstlenmeye başlayan Eriş, önce Romanya ardından da Kazakistan’da yöneticilik pozisyonlarında görev aldı.

Anadolu Efes bünyesindeki 19 yılı geçen kariyerinde Efes Kazakistan’da Satış ve Pazarlama Müdürü, Satış Direktörü ve son olarak da  Genel Müdür görevlerini üstlendi. Firmada önemli başarılar elde eden Eriş, Türkiye’ye dönmesinin ardından yine Anadolu Grup bünyesindeki Anadolu Motor firmasında 3 yıl boyunca Genel Müdür olarak görev yaptı.

Akabinde Abalıoğlu Holding bünyesinde bulunan Dentaş Kağıt ve sulama çözümleri alanında global lider olan Rivulis Irrigation şirketlerinde Genel Müdür olan Eriş, Kale Endüstri Holding’de ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak çeşitli sorumluluklar üstlendi.

"BÜYÜME HEDEFLERİNE LİDERLİK EDECEK OLMAKTAN MUTLUYUM"

Yeni görevine ilişkin bir açıklama yapan Serkan Eriş, Viking Temizlik’in Türkiye ve dünyadaki büyüme hedeflerine ulaşma yoluna liderlik edecek olmaktan duyduğu mutluluk ve heyecanı paylaştı.

Firma, Türkiye’nin en büyük firmaları arasında yer alarak yeni nesil ürünlerini tüm coğrafyalara taşımak hedefiyle çalışmayı sürdürüyor. 

SECURİTAS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ’NE YENİ ÜLKE YÖNETİCİSİ SECURİTAS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ’NE YENİ ÜLKE YÖNETİCİSİ