İş birliğine dayalı robotlar üzerine faaliyet yürüten Universal Robots’un Türkiye merkezinde üst düzey atama gerçekleşti. 

Firmada daha önce Türkiye Satış Geliştirme Yöneticisi olarak görev yapan Kandan Özgür Gök, Türkiye ve MEA (Orta Doğu ve Afrika Bölgesi) Ülke Müdürlüğü’ne getirildi.

TÜRKİYE MERKEZİNİ KURMA GÖREVİNİ ÜSTLENMİŞTİ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Maden Mühendisliği ve ikinci anadal olarak Makine Mühendisliği’nden 2003 yılında mezun olan Gök, 2011’de Gebze Teknik Üniversitesi’nde İşletme üzerine MBA yaptı. 

Yurtdışı tecrübesinin ardından Türkiye’ye dönen ve sektörün önde gelen ulusal ve uluslararası robotlu otomasyon şirketlerinde farklı görevler üstlenen Gök’ün mekatronik, pnömatik, hidrolik ve robotik otomasyon konularında yaklaşık 15 yıllık deneyimi bulunuyor. 

Universal Robots’un Türkiye merkezini kurma görevini 2017 yılının sonuna doğru üstlenen Gök, aynı zamanda Yunanistan, İsrail ve Ortadoğu Ülkeleri’nden de sorumluydu.

Universal Robots’un Türkiye Satış Geliştirme Yöneticiliği’nden Türkiye ve MEA Ülke Müdürlüğü’ne terfi eden Gök, firmanın insan-makina iş birliğine dayalı çalışma konseptinin yanı sıra ileri teknolojisiyle çeşitli endüstri kollarında kullanıcılara önemli avantajlar sağlayan çalışmalarını sürdürecek.