Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, inşaat sektörüne dair değerlendirmelerde bulundu. Ülkealan, yeni yükselecek olan projelerde yerli ve milli vurgusu üzerinde durdu.

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat sektörünün gelişimine devam etmesinin yerli ve milli üretim destekli bir politika olduğunu kaydeden Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan şunları söyledi: “Ülkemizin güçlenmesi ve çarkların dönebilmesi için yerli ve milli üretimin hız kazanması gerekiyor. Bu noktada da devletimizin atacağı her adımın destekçisi olacağız. İnşaat sektörüne yatırımlarını sürdüren biz yatırımcılara da bu noktada büyük görevler düşüyor. Dış cephede kullanılan inşaat malzemelerinden dekorasyon ve iç mimaride kullanılan ürünlere ve malzemelere kadar yerli ürünlerden yana tercihimizi kullanmamız gerekiyor. Bu durum sayesinde üretim çarklarımıza destek olurken yerli ve milli algısını da güçlendirme yolunda büyük adımlar atmış oluruz.”

Sunset İncek +1’i İle Huzuru Kucaklayacaksınız

Sunset İncek, geniş ve aydınlık yaşam alanları ile estetik ve yenilikçi mimariyi bir araya getirdi. 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 ile farklı bir seçenek sunulan proje de konforun ve yeniliklerin standartları yeniden belirlendi. +1 konsepti ile konut sektörüne farklı bir mimari anlayış getirdiklerini anlatan Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan; “Sunset İncek projemizde sunduğumuz 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 seçeneği ile fark yarattık” dedi. Sunset İncek projesinin detaylarını da paylaşan Tolga Ülkealan “Projemiz 2 konut kulesi 1 yatay blok olarak inşa edilmektedir. Projemizin, kapalı ama istenirse açık havuza dönüştürülebilen yüzme havuzu, yapay göleti, araç trafiğine kapalı peyzaj alanı, fitness salonu, saunası ile bir sosyal tesisten beklenen tüm olanakları sağlayan bir kompleks olarak planlanmış olması, katta 1, 2 ve 3 daire seçeneği sunabilen tek proje olması, bahçe kullanımı ve yeşil alanı olan dairelere sahip olması ayrıca fark yaratmaktadır. Tüm dairelerimizin üç cepheli ve maksimumda güneş görmesi de rakiplerimizden bizi ayıran özelliklerimizdendir” ifadelerini kullandı.