TUYED’in İstanbul’da gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetim kurulu seçildi. Derneğin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Köfteoğlu olarak belirlenirken, Cem Polatoğlu ve Hatice Ünal ise Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

Toplantıda, seçimin ardından görev dağılımının gerçekleşti. Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Hatice Ünal Bilen, Emin Demir, Kerem Köfteoğlu, Musa Alioğlu, Cem Polatoğlu ve Murat Özbilgi olarak belirlenirken, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Gönül Yıldırım, Halil Öncü, Aykut Bakay, Özlem Kapar Bayburs, Sayime Başçı ve Burak Coşan olarak seçildi.

“AR-GE’Yİ GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Toplantıda seçimin gerçekleştirilmesinin ardından konuşma yapan TUYED’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Köfteoğlu, özellikle turizm bölgelerinde örgütleneceklerini ve oralardaki Ar-Ge bölümlerini güçlendireceklerini belirtti. Köfteoğlu ayrıca gerçekleştirdikleri tüm faaliyetlerle alakalı olarak düzenli raporlar hazırlayacaklarını ve hazırladıkları haberlerle birlikte bunları kamuoyu ile paylaşacaklarını da ifade etti. 

“DANIŞMA KURULU KURACAĞIZ”

Köfteoğlu, yaptığı konuşmasında sektörünün bilgi birikimine oldukça önem verdiklerini söyledi. Bu nedenle ‘turizmin belleği’ kabul edilen isimlerden oluşan bir danışma kurulu kuracaklarının altını çizen Köfteoğlu, bu kişileri unvanlarıyla değil, deneyim ve fikirleriyle seçeceklerini de sözlerine ekledi.