Kaan Terzioğlu, 2015 yılından bu yana Genel Müdür pozisyonunda çalıştığı Turkcell’den ayrıldı. Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) yapılan açıklamaya göre Terzioğlu’nun 15.03.2019 Cuma itibariyle görevinden ayrıldığı duyuruldu. Terzioğlu’nun yerine Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, vekaleten atandı.

Görevinden ayrılmasının ardından açıklama yapan Kaan Terzioğlu, Turkcell'de görev yaptığı dört seneye yakın süre zarfında, Türkiye'nin lider mobil operatörü olarak dünyanın ilk dijital operatörüne dönüştürdüklerini kaydetti. Terzioğlu ayrıca, Telekom sektöründe de örnek gösterilen bir firma haline geldiklerinin altını çizdi ve ekledi “Bu güçlü takımın daha yeni rekorlara ve başarılara imza atacağına inancım tamdır.”

BİR AÇIKLAMA DA AKÇA’DAN

Kaan Terzioğlu’nun görevinden ayrılmasının ardından bir açıklama da Turkcell’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça’dan geldi. Turkcell olarak Kaan Terzioğlu’nun Genel Müdürlük pozisyonundaki görevi boyunca birçok başarıya ve ilke imza attıklarını belirten Akça, Terzioğlu’nun bugüne değin şirketlerine sağladığı katkıdan dolayı kendisine teşekkür etti. Bundan sonraki iş ve özel hayatında Terzioğlu’na başarılar dilediğini kaydeden Akça, bu yıl 25.yaşını kutlayan Turkcell’in inovatif ve öngörülü bakış açısıyla yakaladığı başarıyı yine aynı şekilde devam ettirmek için çalışmalarına son hızla devam edeceklerini söyledi.