Türk Petrolleri’nde yeni yıl ile birlikte DOCO operasyonlarının başına getirilen Satış Direktörü Şakir Memikoğlu’ndan boşalan koltuğu alanında yüksek tecrübeye sahip Mustafa Akgül getirildi. Buna göre Akgül, Türk Petrolleri’nin yeni Satış Direktörü oldu. Akgün yeni görevi itibariyle yalnızca TP’nin cirosuyla değil, aynı zamanda şirketin tüm satış kanallarıyla ilgilenecek, yönetecek, sürdürülebilir satış ortamının oluşmasını sağlayacak ve uygulamaların eksiksiz olması için çalışacak.

Yeni görevine ilişkin açıklama yapan Akgül, uzun süreli bilgi birikimi ve geniş sektör tecrübesini bu denli kıymetli ve büyümeyi hedefleyen, amacına ulaşmak adına doğru adımlar atan bir şirkete aktaracak olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Akgün sözlerine “TP’nin alanının en önemli oyuncularından olması adına tüm ekibimizle var gücümüzle çalışacağız. İstasyonlarımızı, müşterilerimizin tüm ihtiyaç ve isteklerini karşılayabilecek birer çekim merkezi haline getireceğiz. Bu bayrak değişiminin sektör ve şirketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde devam etti.

MUSTAFA AKGÜN KİMDİR?

Yüksek Endüstri Mühendisi olan Mustafa Akgün, Boğaziçi Üniversitesi mezunudur. Profesyonel çalışma hayatına 1990 senesinde Total A.Ş’de Satış Temsilcisi olarak başlayan Akgün, yine Total A.Ş’de İstasyonlar Satış Müdürlüğü’ne kadar pek çok farklı üst düzey pozisyonda çalışmıştır. 2017 – 2018 yılları arasında Demirören Holding’te Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Akgün, 2019 yılı Ocak ayı itibariyle Türkiye Petrolleri Şirketi’nde Satış Direktörü görevine atanmıştır.