Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD), 20 – 24 Şubat tarihleri arasında TÜYAP’ta Uluslararası İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı’nı gerçekleştirecek. Birçok yeni ürünün katılacağı fuarda ‘Vitrin ve Mağaza Tasarımı’ adlı çalışma atölyesinde yeni mağazacılık anlayışı da konuşulacak. Yeni dönem mağazacılıkta müşterilerin algısı, vitrinlerdeki renk kombinasyonunun önemi ve doğru ışık seçimi gibi konuların da masaya yatırılacağı çalışma atölyesinde, TÜKİD Vitrin Tasarım Eğitmeni Öğretim Görevlisi Pınar Salman eğitim verecek. Bu sene 25’incisi gerçekleştirilecek olan fuar son üç yıldır TÜYAP’ta düzenleniyor.

Fuardaki çalışma atölyesinde yeni mağazacılık anlayışı hakkında, yeni dönem mağazacılıkta müşterilerin algısı, vitrinlerdeki renk kombinasyonları ve doğru ışık kullanımı hakkında eğitimler verecek olan Salman, konuyla ilgili olarak vereceği eğitimin sonunda, katılımcıların sorularını da yanıtlayacaklarını belirtti ve ekledi “Kırtasiye perakendecileri adına yepyeni bir vizyon kazandırarak, oldukça verimli bir eğitim olacak.” dedi.

Kırtasiyelerin büyük bir değişim dönemi yaşadığını da belirten Salman, kırtasiyeleri bu denli geniş ürün gamı ve sayısına sahip olup müşteri profili bu denli değişken olan yegane sektör olarak nitelendirdi. Vereceği eğitimde mağazacılık sektörünün temelini anlatacaklarını da sözlerine ekleyen Salman, verimli bir eğitim olacağını düşündüklerini belirtti.