Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ’de organizasyonel yapılanma kapsamında, senesinden beri pazarlama direktörü olarak görev alan Barış Erdim, satış direktörü olarak atanırken, Toyota Türkiye’nin yeni pazarlama direktörü olarak ise Özge Zengil atandı.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Şirketin “Herkes İçin Mobilite” sloganı ile şekillenen elektrikli modelleri kapsayarak genişleyen ürün gamı ve dinamik pazar koşulları kapsamında yeni bir yapılanma yaşandı.

Organizasyonel yapılanma kapsamında, 2016 senesinden beri pazarlama direktörü olarak görev yapan Barış Erdim, satış direktörü olarak görevlendirildi. Toyota Türkiye’nin yeni pazarlama direktörü olarak ise Özge Zengil atandı.

2003 senesinde İTÜ Makine Mühendisliğinden mezun olan Zengil, New York Üniversitesi’nde MBA İşletme masterını yaptı. 2008 senesinden beri Toyota Türkiye’de Pazarlama Ürün ve Stratejik Planlama Bölümü’nde görev yapıyordu. Evli ve bir kız evlat sahibi olan Zengil, Türkiye’de ağır ticari pazarında ürün bölümü tecrübesine de sahip. (AA)