Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal’ın iş gündemi…

Erdal, Ankara’da İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında gerçekleştirilen DURU Beytepe projesi hakkında bilgi verdi.

Ankara’da İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında çalışmaları yürütülen ve betonarme inşasının sonuna gelinen DURU Beytepe projesinin 2020 yılında teslimi gerçekleştirilecek. Proje mutluluğu “kALP”LER’e taşıyacak.

Projeden daire alanlar kış tatili şansı yakalayıp Alp Dağları’nın keyfini de çıkartacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, şimdiye kadar hiç yapılmamış bir projeyi hayata geçirmekten dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi. Proje, Ankara’nın gelişen bölgesinde en fazla yeşile ev sahipliği yapmasının dışında Mutluluğu “kALP”LERE Taşıyoruz organizasyonu ile de oldukça ilgi görüyor. 

DURU BEYTEPE HAKKINDA

Ankara’nın İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçirilen DURU Beytepe projesi, 47 bin 276 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ediliyor. Projenin teslimi 2020 yılında gerçekleşecek. DURU Beytepe projesi ayrıca 484 daireden oluşacak ve 2+1’den 5+1’e kadar konut seçeneklerini vatandaşlara sunacak. Sosyal yaşam ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra açık ve kapalı otopark, spor salonu ve sağlıklı yaşam alanı imkanlarının da sunulduğu DURU Beytepe projesinde bisiklet parkuru ve basketbol/futbol alan imkanları da ilgililerine hizmet edecek.