TOGG’da üretim sorumluluğu, otomotiv sektöründe 20 seneden fazla tecrübeye sahip olan Murat Akdaş’a verildi. Son olarak, 1997 senesinde çalışmaya başladığı Honda Türkiye’de Fabrika Direktörlüğü görevini icra eden Murat Akdaş, 21 Eylül 2020 tarihinden beri TOGG’da inşaat proje yönetimi ve üretim sorumluluğu pozisyonlarında yer alacak.

Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Makinaları Mühendisliği’nde bitiren Murat Akdaş, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı. İş yaşamına 1991 senesinde Pendik Tersanesi’nde Mekanik Montaj Kontrol Mühendisi olarak adım atan Akdaş, üç sene süresince bu görevi üstlendikten sonra otomotiv sektörüne adım atarak Türk Pirelli A.Ş.’de Kaizen Mühendisi olarak iki sene çalıştı.

Honda Türkiye’deki kariyerine 1997 senesinde kalite bölümünde adım atan Murat Akdaş, bugüne kadar üretimin birçok farklı ve önemli pozisyonunda yöneticilik görevini üstlemdi. TOGG’da tüm üretim süreçlerinin yönetiminde yer alacak Murat Akdaş ‘inşaat proje yönetimi, üretim operasyonları, üretim mühendisliği, üretim kalitesi, malzeme yönetimi ve çalışma ilişkilerinden sorumlu kişi olacak.