2000 senesinden beri lojistik sektörünün ileri gelen isimlerinden olan TLS Lojistik; sürekli gelişen, daha etkin ve verimli bir şekilde sürdürülebilirlik amacıyla yeni yönetim modeli yaklaşımı uyarınca 01 Mart 2021 itibariyle Taşımacılık Hizmetleri’nden sorumlu Genel Müdür pozisyonuna Sinan Ünal,  Depolama Hizmetleri’nden sorumlu Genel Müdür pozisyonuna ise Ali Baykuş’u atadı.


2005 senesinden beri TLS Lojistik bünyesinde görev yapan Sinan Ünal, iş hayatı süresince TLS Lojistik içerisinde çeşitli sorumluluklar üstlenmiş olup büyüme ve yatırım süreçlerine önemli katkılar sağlamıştır. Şirket bünyesinde 16 senelik bir tecrübeye sahip olan Ünal, yeni göreviyle beraber TLS Lojistik’in tüm yurtiçi taşımacılık faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu Genel Müdür olarak görevini sürdürecek.


2007 senesinde Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra sonra kariyerine, TLS Lojistik’te başlayan ve 14 sene boyunca depolama hizmetleri alanında çeşitli birimlerde görev yapan Ali Baykuş, depolama fonksiyonu içerisinde iş hayatı süresince önemli sorumluluklar üstlenerek yenilikçi bakış açısı ile başarılı işlere damgasını vurdu. Yeni göreviyle beraberTLS Lojistik’in tüm depolama faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu Genel Müdür olarak görevini sürdürecek olan Ali Baykuş evli ve 2 çocuk babasıdır.