İş yaşamına 1988 yılında Bilkent Holding bünyesinde Tepe İnşaat’ta adım atan, Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak Tepe Prime, Beykoz Konakları ve Narcity gibi birçok başarılı projeye imza atan ve 2014 senesinden beri Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 itibariyle şirketin Yönetim Kurulu Başkanı görevine getirildi. Olcay, aynı zamanda Bilkent Holding bünyesindeki ilk kadın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Olcay, son atamalar ve yeni organizasyon yapısıyla birlikte çalışanların yüzde 53'ünü kadınların oluşturduğunu belirtti. Olcay, AVM sektörüne değer katacak, yenilikler üretecek bir vizyonla insanların sosyal hayatlarına dokunmayı amaçladıklarını söyledi.

2014 yılından beri Tepe Emlak Yatırım bünyesinde olan, Tepe Nautilus AVM yönetiminde üstlendiği görevlerin ardından son 3 senedir İş Geliştirme ve Varlık Yönetimi Direktörü olan Deniz Bozan da Genel Müdür Vekilliği görevine getirildi. Tepe İnşaat'ın önemli projelerinde 2001 ile 2008 seneleri arasında Marmara Bölgesi Yatırım Projeleri Pazarlama ve Satış Koordinatörü olarak görev yapan Zeynep Salman ise Tepe Emlak Yatırım İş Geliştirme ve Varlık Yönetimi Direktörü olarak yeniden Bilkent Holding bünyesine dahil oldu.