Kibar Grubu şirketlerinden olan Assan Panel’in Genel Müdürü, aynı zamanda ülkemizde panel sektörünün en büyük çatı kuruluşu olan  Panelder’in Yönetim Kurulu Başkanı olan Tolga Akar, Avrupa Panel ve Profil Derneği Yönetim Üyesi olarak yürüttüğü bir diğer önemli görevini ik sene daha devam ettirecek.

Assan Panel tarafından konuyla ilgililoarak yapılan açıklamaya göre, Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Panel’in Genel Müdürü olan Tolga Akar, bir defa daha EAPP yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Akar, Türkiye’den sektörün tek temsilcisi olarak görevini iki sene daha devam ettirecek.

Açıklamada görüşlerine başvurulan Assan Panel Genel Müdürü Tolga Akar, ulusal ve uluslararası derneklerin sektörün gelişimi açısından büyük önem taşıdığını dile getirerek, “Assan Panel olarak bu önemin farkındalığı ve bilinciyle oldukça aktif davranıyoruz. Avrupa Panel ve Profil Derneği, sektörümüzün dünya çapında yüzde 80’ini temsil ediyor. Buradaki varlığımız sektörümüzün Türkiye’deki gelişimi açısından da kritik önem taşıyor. Ülkemizdeki gelişmeleri, potansiyeli, mevcut sorun ve çözüm önerilerimizi büyük ve çok sesli bir platformda masaya yatırma imkanı buluyoruz. Ülkemizde sektörümüzün gelişimine katkı sunmak için sorumluluk almaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. (AA)