Uluslararası sanayi ve alt yapı müteahhitliği, kimya sanayi ve tarımsal üretim ile terminal ve serbest bölge işletmeciliği konularında 65 senedir faaliyette bulunan ve yirmi bine yakın kişiye istihdam imkanı sunan Tekfen Holding’de 25 Mart 2021 tarihinde Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantıları yapıldı. Toplantılarda alınan kararlar neticesinde 2015 senesinden beri Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra eden Murat Gigin’in yerine Zekeriya Yıldırım seçildi.
 
Yeni göreviyle ilgili değerlendirmelerd yapan Zekeriya Yıldırım, “Tekfen, faaliyet gösterdiği alanlarda liderliğini kanıtlamış ve Türkiye’de başarının simgeleri arasında yerini almıştır. Bunun yanında Tekfen, hiçbir zaman adı sadece ticari başarılarla anılan bir grup olmamış, ülkesi ve toplum için değer yaratan bir topluluk olarak sosyal ve çevresel sorumluluklarına da sahip çıkmıştır. Öncelikle bizlere düşen, Tekfen’in başarı çizgisini yukarı çekerken, bu çok yönlü sorumluluk anlayışını da koruyarak kurucu ortaklardan miras kalan uzlaşı kültürünü, katılımcılığı, sosyal fayda yaratma misyonunu ve çevre duyarlılığını sürdürmektir. Tekfen kültürünü oluşturan değerler silsilesi, sürdürülebilirlik, saydamlık ve hesap verilebilirlik gibi günümüz iş dünyasında artık vazgeçilmez olan değerlerle birebir örtüşmektedir. Tekfen olarak bu uyumu, geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz.” Şeklinde konuştu.
 
Olağan Genel Kurul sonrasında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu’nda yapılan görev taksimi sonucunda, Tekfen Holding Yönetim Kurulu yeni dönemde aşağıdaki şekilde oluştu:

 Zekeriya Yıldırım (Başkan), Murat Gigin (Başkan Vekili), Esin Mete (Başkan Vekili), M. Ercan Kumcu (Başkan Vekili), Cansevil Akçağlılar (Üye), Ali Nihat Gökyiğit (Kurucu Onursal Başkan, Üye), Sinan Uzan (Üye), Neriman Ülsever (Bağımsız Üye), Gülsüm Azeri (Bağımsız Üye), Şevki Acuner (Bağımsız Üye), Sedat Eratalar (Bağımsız Üye).