Tam kapsamlı araç kiralama hizmetleri ile yeni mobilite çözümlerinin öncü şirketi Arval’in uzmanlığından faydalanarak Türkiye’de kurumlara operasyonel filo kiralama ve filo yönetimi çözümleri sunan TEB Arval, üst yönetiminde atama gerçekleştirdi.

TEB Arval’de İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalışan Mine Öztürk, gerçekleşen atama ile beraber bundan böyle şirketteki çalışmalarına İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak sürdürecek.

İş yaaşmına 2006 senesinde HR Royal Executive’de İK Asistanı olarak adım atan Mine Öztürk, 2007 senesinde TEB - BNP Paribas’da İşe Alım Planlaması ve Kariyer Yönetimi Uzmanı olarak çalışmaya başladı.

2007 - 2015 yılları arasında TEB-BNP Paribas çatısı altında farklı birçok çalışma ve projede aktif şekilde yer alan Mine Öztürk, 8 yıl boyunca sırasıyla Yetenek Yönetimi, İK İş Ortağı, Performans Yönetimi gibi farklı fonksiyonlarda görev aldı.

Mine Öztürk 2015 senesinde TEB Arval’de İK Müdürü (HR Head) olarak görev yapmaya başladı ve İnsan Kaynakları Bölümü’nün yöneticisi olarak İK alanında farklı birçok proje ve çalışmayı gereçkleştirdi.

Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi bölümüni bitiren Mine Öztürk, TEB Arval İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilerek, şirketin ilgili alanlardaki tüm yönetim ve geliştirme faaliyetlerinden sorumlu kişi oldu.