Müşterilerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla şirket dahilindeki çalışan profilini geliştirip iyileştirmeye yönelik girişimler yapmaya devam eden TEB Arval’da dört atama birden gerçekleşti. Filo yönetimi ve uzun süreli araç kiralama çözümleriyle alanında oldukça güvenilir bir isim olan TEB Arval’da gerçekleşen bu atamalara göre şirketin yeni Operasyonel Hizmetler ve Sigorta Genel Müdür Yardımcılığı görevine Ahmet Küçük, Tedarik Yonetimi ve Ikinci El Arac Satis Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna Oğuz Petorak, Satış Genel Müdür Yardımcılığına Furkan Karaman ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığına ise Fatih Deynek getirildi.

“Şirket içi terfilere oldukça önem vermekteyiz.” diyen TEB Arval Yetkilileri, gerçekleştirdikleri bu atamalar ile müşteri ve çalışan memnuniyetlerini en üst düzeye çıkartmayı hedefliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan TEB Arval Genel Müdürü Philippe Chabert, çok daha adil ve sürdürülebilir bir büyüme elde etmek adına çalıştıklarını ve bu noktada müşterilerine olduğu kadar çalışanlarına da özen gösterdiklerini, bu durumun şirket profillerinin önemli bir parçası olduğunu ve önceliklerinin güvene dayalı bir çalışma ortamı kurmak olduğunu söyledi.