TCL Communication,lider tüketici elektroniği şirketlerinin satış, pazarlama, operasyon ve dağıtım konularında 15 seneden fazla bir süredir r yöneticilik yapan Serhan Tunca'yı yeni Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atadı.
 
Orta Avrupa bölgesine bağlı olarak çalışacak olan Serhan Tunca, TCL Mobil Türkiye'nin tüm organizasyonunu, tüm ülke genelinde TCL ve Alcatel ürün grupları pazar paylarının büyüyüp gelişmesini, yeni iş fırsatları yaratılmasını ve TCL'in marka bilinirliğini sağlayacak pazarlama faaliyetlerini yönetmekten sorumlu kişi olacak.
 
İstanbul Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olan Serhan Tunca, 2004 senesinde atıldığı kariyer yolculuğuna aralarında ZTE ve Huawei'nin de yer aldığı uluslararası tüketici elektroniği şirketlerinde satış, kanal yönetimi, iş geliştirme, stratejik ilişki yönetimi, ülke ve bölge düzeyinde kilit müşteri yönetiminin de bulunduğu çok sayıda alanda tecrübe edindi. Yeni görevinin öncesinde de 2016 senesinde katılmış olduğu TCL Mobil Türkiye organizasyonunda Satış Müdürü olarak çalıştı.