5 senedir Tchibo Türkiye genel müdürlük görevini icra eden Tuba Yapıncak’ın kariyerine yurtdışında devam etme kararı vermesi nedeniyle, şirkette Mağazalar ve Operasyon Direktörü görevinde yer alan Hasan Ulutürk Genel Müdür olarak belirlendi.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi’nde işletme yüksek lisansı yapan Hasan Ulutürk, Tchibo içerisinde çok sayıda farklı pozisyonda görev aldı. Ulutürk; perakende sektöründe satış, iş geliştirme, lojistik, ithalat ve tedarik zinciri operasyonların yönetilmesi konularında 13 seneyi aşkın bir süredir çalışmalarını devam ettiriyor.

Okul yıllarında Tchibo Türkiye ailesine katılan Hasan Ulutürk, mağazada adım attığı iş yaşamını 2007’den 2011 senesine kadar Lojistik Uzmanı olarak sürdürdü. Ocak 2011’de Lojistik Müdürlüğü görevine getirilen Ulutürk, 2014 senesine değin görevini başarıyla yerine getirdi. 2014- 2015 yılları arasında Bölge Satış Müdürü görevini icra eden Hasan Ulutürk, 2015- 2018 seneleri arasında da Kıdemli İş Geliştirme Müdürü, 2018’den 2019 yılına kadar Mağazalar ve Operasyon Yöneticisi olarak Tchibo Türkiye bünyesinde yer aldı. 2019 yılından beri de  Mağazalar ve Operasyon Direktörü olarak görev almaktaydı