TAV Havalimanları Holding'in havacılık dışı gelirlerini yöneten TAV İşletme Hizmetleri CMO görevine pazarlama dünyasının tecrübeli ismi Aylin Alpay atandı. 

TAV Havalimanları Holding tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Alpay, TAV İşletme Hizmetleri A.Ş bünyesindeki yeni görevinde Primeclass, TAV Passport, Tavport, Lounge Me, Airport Easy markalarının entegre yönetimi ve global platformda dijitalleşme sürecine liderlik yapacak.      

Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nü bitirdikten sonra Harvard Business School  ve Northwestern Üniversitesi'nde dijital pazarlama stratejileri üzerine eğitim alan Alpay, 2003 – 2005 senleri arasında Beko'da Televizyon Kategorisi Yurtdışı Pazar satışlarından sorumlu MT olarak iş yaşamına adım attı.

2005 senesinde Samsung Electronics'te Ürün Müdürlüğü görevini üstlenen Alpay, 2009 senesinde Metro Cash&Carry’de Ev Elektroniği bölümünde Kategori Müdürü olarak görev yaptı.

Aylin Alpay, 2012 senesinde Sony Eurasia'da Dijital Görüntüleme kategorisinde Grup Pazarlama ve Satış Müdürü olarak hizmet verdikten sonra Whirlpool Corporation'da Pazarlama ve Perakende Geliştirme Direktörü olarak stratejik planlarının oluşturulmasında aktif rol üstlendi. 2019 yılında ise aydınlatma sektörünün önde gelen markalarından Signify Türkiye'de Pazarlama Direktörlüğü görevini icra eden Alpay, son olarak Vodafone'da Kıdemli Pazarlama Müdürü olarak çalışmaktaydı.  (AA)