Tarvenn Ventures and Advisors, 2018 yılı boyunca dokuz girişime yatırım gerçekleştirdi. Tarvenn, yeni yılda da girişimcileri desteklemeye devam edeceğini açıkladı.

AKILLI SERMAYE MODELİ

Kopuk, 2018 yılının şirketleri için oldukça başarılı geçtiğini ifade etti ve ekledi “Başarımızın sırrı bakış açımız, yaklaşımımız ve iş yapış anında uyguladığımız modellerdir ki başarımız da doğru yolda doğru işler yaptığımızın kanıtıdır. 2019 yılında da ‘Akıllı Sermaye’ modelini kullanarak yatırımlarımıza devam edeceğiz.”

HEDEF 12 YENİ YATIRIM

Akıllı Sermaye modeliyle yollarına devam edeceklerinin bir kez daha altını çizen Kopuk, 2019 yılı içerisinde 12 yeni yatırım hedeflerinin olduğunu da sözlerine ekledi. Kopuk sözlerini “Türkiye’de girişimcilik ile alakadar olanların sayısı her gün artmakta ancak bireysel veya kurumsal girişim yatırımcılığının istenen seviyede olmadığı da aşikar. Bu konuda potansiyel yatırımcıların çekincelerini ve problemlerini de bilmekteyiz. Küçük büyük tüm sermaye sahiplerinin girişimleri bir yatırım enstrümanı olarak görmesi için daha aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde bitirdi.