Bu yıl alt yapıyı destekleyen dijital projelere ağırlık vereceklerini kaydeden Prof. Dr. Ahmet Kırman; "Bu projeler daha da hızlanmamızı sağlayacak. 2018’de de ölçülü ve dengeli büyüme stratejimizi sürdüreceğiz” dedi.
Şişecam Topluluğu'nun bu yıl en önemli önceliklerinden birinin start-up şirketleriyle beraber iş geliştirmek olduğunu, alanına inandıkları bir start-up şirketle karşılaştıklarında, stratejilerinin satın almak ya da birlikte geliştirmek olduğunu belirterek “Bu sene yapacağımız en büyük dönüşümlerden biri alt yapımızı destekleyen dijital projeler. Bu projeler daha da hızlanmamızı sağlayacak. 2018’de de ölçülü ve dengeli büyüme stratejimizi sürdüreceğiz” dedi.
Şişecam Topluluğunun bu yıl ki yatırım ajandasında Mısır’da cam ev eşyası üretim tesisinin satın alınması, Balıkesir’de yaklaşık 400 milyon TL’lik yatırımla hayata geçecek cam elyaf üretim tesisi, cam ambalajda Mersin’deki fabrikaya 120 milyon TL’lik yatırımla üçüncü fırının devreye alınması yine cam ambalajda bu defa Eskişehir’deki fabrikaya dördüncü fırın için yatırım kararı var.