Signify Türkiye, şirket bünyelerinde üst düzey atama gerçekleştirdiğini duyurdu. Buna göre şirketin yeni İnsan Kaynakları Müdürü Zeynep Deniz Gediz oldu. Gediz daha önce şirketin Novartis’teki Global Finans Transformasyon Prohesi Değişim Yönetimi’ni yürütmüştü.

ZEYNEP DENİZ GEDİZ KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi’nin Felsefe Bölümü’nden mezun olan Zeynep Deniz Gediz, daha sonra Marmara Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon alanında Yüksek Lisans yaptı. Profesyonel çalışmahayatına Marsh Sigorta ve Reasurans Brokerliği’nde başlayan ve burada İnsan Kaynakları departmanında görev alan Gediz daha sonra Dupont’a geçerek burada Organizasyonel Gelişim ve İşe Alma Uzmanı olarak çalışmalarını sürdürdü.

Daha sonra sırasıyla Schneider Electric ve Shell’de yine İnsan Kaynakları departmanında çalışmalar yürüten Gediz, 2015 yılında Novartis’e bağlı olan Sandoz firmasına geçiş yaptı. Buradaki çalışmalarına Yetenek Yönetimi ve Organizasyonel Gelişim Lideri olarak başlayan Gediz kısa zamanda NBS Divizyonu İ.K Müdürlüğü ve Global Finans Transformasyon Projesi Değişim Yönetimi Müdürü olarak atandı.

Gediz son olarak 2019’un Haziran ayı itibariyle Signify’ın İ.K Müdürü oldu.