Evren Diker, 20 senelik Shell yolculuğu esnasında ağırlıklı olarak satış ve operasyon alanlarında görevler üstlendi. Getirdiği çözümler ve yer aldığı ekiplerdeki farklı satış rolleri ile büyümeye önemli katkılar sağladı. 

Diker, Shell’de kariyerine Filo Çözümleri ekibinde adım attı ve 6 senelik süre zarfında satış organizasyonunda bölge müdürlüğüne kadar yükseldi. Daha sonra Global Ticari Satışlar bünyesinde, Satış Destek ve Fiyatlandırma Müdürü olarak çalışan Diker, Akdeniz ve Avrupa bölgesinde satış destek operasyonlarını başarılı bir şekilde yerine getirdi.  Diker, daha sonra Türkiye’de Ticari Yakıtlar Direktörlüğü'nü üstlendi ve Ticari Yakıtlar operasyonunu, piyasa koşullarına hızlıca yanıt verebilen, portföyü istikrarlı ve kârlı bir şekilde yöneten, şirketin performansına önemli katkıda bulunan bir iş kolu haline getirdi. Diker son olarak 2019 yılından itibaren Global Pazarlama Lisanslı Marketler Yönetim Ekibinin bir üyesiydi. EMEA Bölgesi'ndeki 30 ülkede 15 lisansın ticari performansı ve operasyonunu yönetti ve güçlü ortaklıklar ile bölgede büyüme sağlanmasında aktif rol edindi.

NORTHER GLOBAL LOGISTICS’TE ÜST DÜZEY ATAMA NORTHER GLOBAL LOGISTICS’TE ÜST DÜZEY ATAMA

Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği'nde yapan Diker, aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme Yüksek Lisans mezunudur.