Schneider Electric, Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine İsmail Yamangil’in atandığını duyurdu. Yeni görevine 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla başlayan Yamangil, son 2 yıldır Katar Ülke Müdürü olarak firmanın bölgedeki faaliyetlerini etkin bir şekilde yöneterek, müşterilerle olan ilişkileri sağlamlaştırmada ve işlerin büyümesinde önemli bir rol üstlendi.

2007 YILINDAN BERİ ŞİRKET BÜNYESİNDE 

 İsmail Yamangil, Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olduktan sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde İşletme alanında yüksek lisans yaptı.

Kariyerine 2005 yılında Pulse Eldor Corporation’da başlayan Yamangil, 2007 yılında Schneider Electric ekibine katıldı. Firma bünyesinde Bursa Bölge Müdürü, Ticari Politikalar Direktörü ve son olarak Türkiye ve Orta Asya Retail İş Birimi Genel Müdür Yardımcılığı rollerinde görevler üstlenen Yamangil, şirket organizasyonunun büyümesine önemli katkılarda bulundu.

Bayi kanalı yapılanması, ticari politikalar, rekabetçi fiyat stratejisinin oluşturulması ve hayata geçirilmesi, e-ticaret platformu gelişimi ve tahsilat süreçlerinin dijital platforma taşınması gibi önemli projelere liderlik eden Yamangil, 2020 yılında Katar Ülke Müdürü olarak şirketin Körfez Ülkeleri bölgesindeki gelişiminde rol aldı.

SECURİTAS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ’NE YENİ ÜLKE YÖNETİCİSİ SECURİTAS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ’NE YENİ ÜLKE YÖNETİCİSİ