2017 senesinden beri SAS Orta Doğu, Türkiye ve Doğu Avrupa Bölgesi Pazarlama Direktörü görevini başarıyla sürdürenNurcan Bıçakçı Arcan, 2020 Ocak ayı itibarıyla SAS Orta ve Doğu Avrupa, Rusya, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Pazarlama Direktörü görevine getirildi.

Dünyanın önemli analitik firmalarından olan SAS’ın Türkiye ekibinde 2014-2015 seneleri arasında pazarlama müdürlüğü görevini icra eden Nurcan Bıçakçı Arcan, 2015 senesi itibarıyla şirketin Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’deki pazarlama faaliyetlerinin başına getirilmişti. Takip eden iki senenin ardından 2017 yılında SAS Orta Doğu, Türkiye ve Doğu Avrupa Pazarlama Direktörü olarak atanan tecrübeli isim, SAS’ın söz konusu pazarlarda ve uluslararası arenada bilinirliğinin ve imajının artırılmasına önderlik etti. Nurcan Bıçakçı Arcan, 2020 Ocak ayında, SAS ekibinde Orta ve Doğu Avrupa, Rusya, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Pazarlama Direktörü olarak yeni görevine başladı. 

Profesyönel iş yaşamına Pricewaterhouse Coopers’ta başlayan Arcan, sonrasında Turkcell ve Türk Telekom Grubu’nda pek çok kademede pazarlama ve iş geliştirme görevlerinde yer aldı. Bilişim sektöründe pazarlama alanında 15 seneyi aşkın bir deneyime sahip olan Arcan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdikten sonra, Oxford Brookes Üniversitesi’ndeki Executive MBA programını başarıyla tamamladı.