Sarp Intermodal, filo ve ekipman havuzuyla beraber yönetici kadrosunu da güçlendirmeyi sürdürüyor.

Şirketin Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna lojistik sektöründe 16 senelik tecrübeye sahip olan Özgür Arıkan getirildi. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitiren Arıkan, üniversite öğrenimi sonrası iki sene İngiltere Bournemouth’da dil eğitimi gördü. Koç Üniversitesi Liderlik ve Gelişim sertifikası bulunan Arıkan, ayrıca ÜDY3 – (Uluslararası Eşya - Kargo Taşımacılığı Üst Düzey Yönetici Yetki Belgesi) ve IRU (Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği) belgelerine sahip. 

Lojistik sektöründeki kariyerine Ekol Lojistik’te adım atan Arıkan, daha sonra DB Schenker Arkas’da Almanya-Avusturya bölge satış şefliği ve ABD bölge satış şefliği pozisyonlarında çalıştı. Ardından 2010 senesinde Yeni Antalya firmasında İskandinavya Ülkeleri İş Geliştirme Yöneticisi olarak çalışan Arıkan, 2012 senesinde ise Ulusoy Lojistik’te Türkiye Satış Müdürü pozisyonunda görev aldı. Arıkan son olarak 2013-2019 seneleri arasında CEVA Lojistik’te sırasıyla Uluslararası Nakliye Satış Müdürlüğü, Uluslararası Karayolu Operasyon Müdürlüğü, Satın Alma Grup Müdürlüğü görevlerinde çalıştı.

Sarp Intermodal’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine başlayan Özgür Arıkan, Yurt içi Bölgeler, İş Geliştirme, Satış & Pazarlama, Müşteri Hizmetleri Faaliyetleri ve Fiyatlandırma Departmanından sorumlu kişi olacak.