SAP Türkiye’nin, İstanbul Teknopark’ta 2013'ten beri faaliyetlerine devam eden SAP Geliştirme Merkezi’nin Yazılım Grup Yöneticiliğine Seda Kazkılınç Aktaş getirildiği bildirildi.

Aktaş, yeni görevinde SAP’nin 20 ülkede bulunan Ar-Ge merkezlerinden biri olan SAP Türkiye Geliştirme Merkezi’nin ve Türkiye’nin teknoloji üretimiyle global pazarlarda da konumunu güçlendirme hedefine katkıda bulunacak.

YAZILIM EKİBİNE LİDERLİK EDECEK

Yeni görevinde nitelikli yazılım geliştiricileri, DevOps ve kalite uzmanlarından oluşan ekibe liderlik edecek olan Aktaş, firmanın globaldeki konumunu yükseltmenin yanı sıra Türkiye’nin teknoloji üreten ülkeler arasında öne çıkmasına da katkı sağlayacak.

SAP Türkiye Geliştirme Merkezi’nde Türk mühendisler ve uzmanlardan oluşan 32 kişilik ekip, dünyadaki diğer SAP lokasyonları ile yakın çalışarak tüm dünyada müşterilerin kullanımına sunulan çözümleri geliştiriyor. 

ALANINDA 14 YILI AŞKIN TECRÜBESİ BULUNUYOR

İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Hollanda’da Fontys Üniversitesi’nde Bilgisayar, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği eğitimleri alan Kazkılınç Aktaş, SAP'deki kariyerine 2013 yılında başladı.

Kariyerine yazılım geliştirme uzmanı olarak başlayan Aktaş, SAP Türkiye'de kıdemli yazılım geliştirme uzmanı ve ekip lideri olarak çalışmalar sürdürüyordu.