Mükemmel yaşam yaratmak adına ürünler geliştirip üreten ve dağıtımını sağlayan Saint-Gobain Türkiye’de atama gerçekleşti. Gerçekleşen bu atamaya göre Son 14 senedir Saint-Gobain bünyesinde Genel Direktör pozisyonunda çalışmalarını sürdüren ve son iki senedir de İzocam’da Genel Direktörlük yapan Levent Gökçe, CEO oldu. Gökçe, bu atamayla birlikte yeni görevi gereğince şirket dahilindeki İzocam, Weber ve Rigips şirketlerinin sorumluluğunu üstlenmiş oldu.

Dünyanın ilk 100 şirketi sıralamasında yer alan Saint-Gobain, 67 farklı ülkede faaliyet gösteriyor. Saint-Gobain Türkiye CEO’su görevine getirilen Levent Gökçe, yeni görevi gereğince Türkiye’de inşaat malzemeleri konusunda faaliyet gösteren tüm markaların sorumluluğunu üstlenmiş oldu.
 

LEVENT GÖKÇE KİMDİR?

Levent Gökçe, 1967’de Aydın Söke’de doğdu. Bornova Anadolu Lisesi’ni bitirmesinin ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi’nin Uluslararası İşletmecilik Bölümü’nde eğitimini tamamlayan Gökçe, 1999’da Weber’de Satış Müdürlüğü posisyonu ile Saint-Gobain bünyesine dahil oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Levent Gökçe son olarak Saint-Gobain Türkiye’ye yeni CEO atandı.