Roche İlaç Türkiye, Jürgen Längle’in 1 Şubat 2021 itibarıyla Finans ve Bilgi İşlem Bölüm Lideri olarak atandığını bildirdi.

2010 senesinde Roche'un Finans Grubu  İş Geliştirme ekibine dahil olan Jürgen Längle, İlaç ve Diagnostik’in birleşme ile satın alma operasyonlarını gerçekleştirdi. 
 
Jürgen Längle,  2015-2017 seneleri arasında Diyabet Fransa ve Frankofon Afrika ülkeleri Yönetim Merkezi Finans Müdürü olarak görev aldıktan sonra 2018 yılında DIS'teki (Diagnostics Information Solutions) finans ekibinin kurulması ve yönetilmesinden sorumlu oldu. 
 
Längle, 2019 yıılnda ise DIS Operasyonları ekipleri için ek sorumluluk alarak dijital sağlık hizmetlerinde yeni finansal çerçeveler ve iş modelleri için zemin oluşturdu.
 
Almanya Mannheim Üniversitesi ve Paris ESSEC Business School'dan İşletme Araştırmaları alanında yüksek lisans derecesi bulunan Jürgen Längle, Roche İlaç Türkiye’deki yeni göreviyle beraber şirketin Finans ve Bilgi İşlem Bölümü tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ve projelerin tamamına öncülük edecek. 
 
Roche’un ekiplerine hastaların yaşamları üzerinde anlamlı bir etki yaratma fırsatı tanıyan bir çalışma ortamı sağladığını belirten Jürgen Längle “İnsanların sunduğumuz tedavilerden yararlanması beni heyecanlandırıyor.  Kariyerim boyunca,  farklı ülke ve departmanlarda çalışma fırsatım oldu. Bunun birlikte çalıştığım takımların başarısına katkıda bulunabilmemde önemli bir rolü olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar edinmiş olduğum tecrübelerle Türkiye’de ekibimiz ile çalışırken yeni ve farklı deneyimler kazanacağım için de büyük bir heyecan duyuyorum.” şeklinde konuştu.