Farklı sektörlerden 1000’i aşkın kuruma verdiği hizmetlerin dıışnda, Türkiye’nin ileri gelen ilk 500 şirketi içerisinde bulunan 80 kuruluş ile 40 farklı holdinge de çok sayıda referans proje sunan Rasyotek’te üst düzey bir atama yaşandı. Finans, perakende ve teknoloji gibi çok sayıda sektörde yönetici pozisyonlarında görev alan Muhammet Nezif Emek, Rasyotek’in yeni CEO’su olarak belirlendi.    

“Teknolojik İnsan” msloganıyla Türkiye’nin çok sayıda sektöründeki yüzlerce firmaya bütünleşik hizmetler sağlayan Rasyotek’in CEO’luk görevine Muhammet Nezif Emek atandı. Finanstan üretime, perakendeden teknolojiye kadar çok sayıda farklı sektörde 20 senden fazla yönetim deneyimi bulunan Emek, Rasyotek ve Rasyotek’in tüm iştiraklerinin tam yetki ile yönetilmesi ve büyütülmesinden sorumlu olacak. 

Farklı sektörlerdeki yönetim tecrübesini Rasyotek’e aktaracağını dile getiren Emek, “Rasyotek ile perakendeden, sağlık bilişim sistemlerine, siber güvenlikten, hukuki danışmanlığa kadar faaliyette bulunduğumuz her alanda kalite standartlarından ödün vermeden çalışacağız. Uzmanlık alanlarımızla işletme ve sektörlere katma değer yaratmaya ve istihdamı artırmaya devam edeceğiz. Tüm bunların yanı sıra Rasyotek’in, Türkiye ve dünyada dijital dönüşümde akla gelen ilk firmalar arasına girme hedefine daha fazla odaklanacağız” dedi. 

MUHAMMET NEZİF EMEK KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünü bitiren Muhammet Nezif Emek, Koç Üniversite’nde PRE-MBA’ini tamamladı. İş yaşamına 2000 senesinde Türk Ekonomi Bankası’nda Mali Kontrolör olarak adım atan Emek, sonraki senelerde Yıldız Holding, Gürmen Group, LG Electronics ve Markafoni’de üst düzey pozisyonlarda çalıştı. Kazandığı tecrübelerden sonra Turkapital Holding’de Genel Müdür Yardımcısı ve CFO olarak çalışmalarını sürdüren Emek, Bereket Döner Grubu ve Okur bünyesinde de CEO görevini icra etti.