TKG Otomotiv Grubu bünyesinde kalıp üretim şirketi olarak hizmet sunan Plus Tooling’de üst düzey bir atama meydana geldi. 2018 senesinden beri Proje ve Tasarım Müdürlüğü görevini icra eden Ali Yönel, 1 Ocak 2022 itibarıyla Plus Tooling Genel Müdürlüğü görevine getirildi. 

Plus Tooling’de üstlendiği yeni görevi sebebiyle heyecanlı olduğunu aktaran Ali Yönel, kalıp mühendisliği ve üretim hususunda gösterdikleri başarıyı arttırarak devam ettirmeyi amaçladıklarını söyledi. Yönel, ayrıca 2022 senesi itibariyle Plus Tooling’in 6.000m2’lik kapalı alana sahip yeni tesisine taşınarak üretim kapasitesini %20 arttırdığının da anımsattı. 

KOÇTAŞ’TA ÜST DÜZEY ATAMA  KOÇTAŞ’TA ÜST DÜZEY ATAMA 

Son olarak Plus Tooling bünyesinde Proje ve Tasarım Müdürü olarak çalışan Yönel, Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesini bitirdi. Ali Yönel, 16 senelik iş hayatı süresince otomotiv sektöründe, çeşitli firmalarda, süreç, üretim mühendisliği, proje ve kalıp üretim yöneticiliği görevlerini başarıyla yerine getirdi. Genel Müdürlük bayrağını Ali Yönel’e devreden Nusret Sağır ise İcra Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürecek.