Atıştırmalık tüm gıda ürünlerini tek çatı altında toplamak istemeleriyle birlikte pladis’i kuran Yıldız Holding’e, gıda ve içecek sektöründe yarım asırdan fazla tecrübesi ve başarılarıyla göz dolduran Ahmed Salman Amin CEO olarak atandı. Amin görevine resmi olarak Şubat ayı itibariyle başlayacak.

Amin’in atanmasıyla ilgili görüşlerini paylaşan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, global bir kariyer geçmişi olan Amin’in henüz iki yıldır sektörde olmasına karşın büyük bir başarı yakalayan pladis’e büyüme ve dönüşme konularında oldukça katkı sağlayacağı öngörüsünde olduğunu kaydetti.

Yeni görevine ilişkin kendisi de değerlendirmelerde bulunan Amin, kuralları yeniden yazma, farklı ve yenilikçi yöntemler bulma ve tüketicinin zaman içerisinde değişim yolculuğunun bir parçası olmaya kendisini adadığını belirtti. Amin ayrıca, sevilen yerel tatları birer küresel yıldıza dönüştürmek adına bisküvi, kek, çikolata, şekerleme ve sakız alanındaki köklü mirası tüm dünya ile paylaşmak için pladis’te büyük fırsatlar gördüğünü söyledi. Amin, yeni ekibiyle birlikte bu yolculuğa çıkmak için oldukça sabırsızlandığının da altını çizdi.