İnsanların yaşamlarını iyileştirmek için adanmış, sağlıklı yaşam ve korunma konularından teşhis, tedavi ve evde bakıma değin hemen her alanda sağlık döngüsünden daha etkili sonuçlar elde etmek için çalışan bir sağlık teknolojileri şirketi olan Royal Philips’te atama gerçekleşti. Buna göre Philips Türkiye’nin Kişisel Sağlık Ürünleri Genel Müdürlüğü pozisyonundaki Milena Elmasoğlu, firmanın Kişisel Sağlık Ürünleri Orta Doğu ve Türkiye Genel Müdürlüğü görevine atandı. 

Atanmadan sonra açıklama yapan Milena Elmasoğlu, gurur duyduğunu belirtti. Tüketicilerin artık kişisel sağlık ve iyi yaşam standartlarını kontrol altında tutmak içiin yollar aradığını belirten Elmasoğlu, kendilerinin dijital çözümlerini genişletip, sağlık hizmetlerini kişiselleştirmek ve insanların her gün daha sağlıklı seçimler yapmaları için var güçleriyle çalışacaklarının altını çizdi.

MİLENA ELMASOĞLU KİMDİR?

Milena Elmasoğlu, Marmara Üniversitesi’nin İngilizce İşletme Bölümü’nden mezundur. 1998 yılından beri Philips bünyesinde çalışmalarını sürdüren Elmasoğlu, 21 yıldır Philips bünyesinde birçok üst düzey pozisyonda görev üstlenmiştir. Elmasoğlu son olarak Philips’in Kişisel Sağlık Ürünleri Orta Doğu ve Türkiye Genel Müdürlüğüne atandı.