PepsiCo, yetenek gelişimi odağıyla organizasyon modelini yeniden yapılandırıyor. Buna ilişkin olarak da özellikle Türkiye’deki yapılanması başta olmak üzere birimler içerisinde atamalar gerçekleştiriliyor. Son olarak da dört senedir PepsiCo Türkiye bünyesinde Pazarlama Gazlı İçecekler ve Meyve Suyu Kıdemli Müdürü olarak görevini sürdüren Aslı Önder, 2019 Şubat sonu itibariyle firmanın yeni İçecek Kategorisi Pazarlama Direktörü oldu. Aslı Önder, atandığı yeni pozisyonuyla beraber PepsiCo Türkiye’nin tüm içecek portföyünden sorumlu olacak.

ASLI ÖNDER KİMDİR?

Aslı Önder, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezundur. Eğitim hayatına daha sonra Michigan Üniversitesi’nde devam eden Önder, buradan Stephen M. Ross School of Business’dan da MBA derecesi almıştır.
Profesyonel çalışma hayatına Danone markasında başlayan Önder, daha sonra Unilever’de Marka Müdürlüğü yapmıştır. PepsiCo bünyesine 2007 senesinde dahil olan Önder, burada ilk olarak Marka Müdürlüğü görevini yürütmüştür. Önder son olarak yine PepsiCo Türkiye bünyesinde İçecek Kategorisi Pazarlama Direktörü görevine atandı.