Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle üye iş yerlerinin hayatlarını kolaylaştırmayı sürdüren ödeme kuruluşu PayTR’ın yeni pazarlama direktörü Burçin Türkmen olarak belirlendi. Türkmen bundan böyle PayTR’da, mevcut pazarlama ekibini büyüterek marka kimliğinin ve iletişiminin düzenlenmesini sağlayacak. Bunun yanı sıra mevcut B2B pazarda müşteri havuzunun büyütülmesi için performans bazlı yeni iletişim kanallarının pazarlama operasyonlarına eklenmesi adına çalışmalar gerçekleştirecek.

BURÇİN TÜRKMEN HAKKINDA

1986 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Burçin Türkmen, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nü bitirdikten sonra Yellow Pages LLC şirketinde dijital sektöre adım attı, sonrasında AuraMedia ve ROIPUBLIC gibi pazarın önemli ajanslarında görev yaptı. Google Adwords’un Türkiye pazarına fiilen girmesiyle birlikte hareketlenen online dünyada 30’u aşkın online ürün ile 100’ü aşkın KOBİ ve kurumun dijital dönüşümüne destek sağladı.

Avansas ile beraber marka tarafına adım atan Türkmen, Avansas’ın dijital pazarlama ve e-ticaret faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olarak yaklaşık 3,5 yıl çalıştı. Google Adwords başta olmak üzere dijital performans kanallarının düzenlenmesi ve yeni dijital kanalların oluşturulmasında etkin rol üstlendi. Müşteri deneyimini artırmak için farklı araçlarla çalışmalar gerçekleştirdi, ve RFM segmentlerini kullanarak otomasyonlar oluşturulmasına destek sağlayarak, buoperasyonları yönetti. Son dört senedir Cimri’de pazarlama müdürü olarak görev alan Burçin Türkmen, dijital ve marka pazarlama operasyonlarının yeniden düzenlenmesi ile yeni marka imajı ve stratejisinin oluşturulmasından sorumlu oldu. Bu süre zarfında birçok ürünün geliştirilmesinde ve pazarlama süreçlerine eklenmesinde de etkin rol üstlenen Türkmen, yeni gelir kalemleri yaratılmasına destek sağladı.. 

SECURİTAS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ’NE YENİ ÜLKE YÖNETİCİSİ SECURİTAS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ’NE YENİ ÜLKE YÖNETİCİSİ

E-Ticaret sektöründe çok satıda başarıya damgasını vuran Burçin Türkmen, pazarlama alanında edindiği kıymetli bilgi birikimi ve tecrübesiyle PayTR’ın 2025 senesi hedeflerine ulaşmasına destek olmak üzere pazarlama direktörlüğü görevini üstlendi.