“Ülke ekonomisine ve istihdama katkı sunmaya, şirketimizin daha da güçlenmesi için var gücümüzle çalışmaya kararlılıkla devam ediyoruz. Sarsılmaz prensiplerle donatılmış bu anlayışımızı; 100 yıllık köklü ve global bir marka olan Panasonic Corporation’a bağlı olmamızdan aldığımız güce borçluyuz”


Panasonic Eco Solutions Türkiye, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Bizden Bize Piknik Organizasyonu kapsamında tüm çalışanlar ve ailelerinin katılımı ile örnek bir programa imza attı. Organizasyona Şirket Başkanı Tatsuya Kumazawa, icra kurulu üyeleri, yöneticiler, çalışanlar ve aileleri olmak üzere yaklaşık bin kişi katılım gösterdi. 
 “TEK TAKIM, TEK HEDEF”

Polonezköy’de gerçekleştirilen organizasyonda, Panasonic Eco Solutions Türkiye’nin çalışanları ve ailelerinden oluşan yaklaşık bin kişi gurur verici bir birlikteliğe imza attı. Şirket Başkanı Tatsuya Kumazawa, çalışanlara yönelik yaptığı konuşmasında “Panasonic Eco Solutions Türkiye olarak bizler; ülke ekonomisine ve istihdama katkı sunmaya, şirketimizin her geçen gün daha da güçlenmesi için var gücümüzle çalışmaya kararlılıkla devam ediyoruz. Sarsılmaz prensiplerle donatılmış bu yönetim anlayışımızı; 100 yıllık köklü ve global bir marka olan Panasonic Corporation’a bağlı bir şirket olmamızdan aldığımız güce borçluyuz. Panasonic Eco Solutions Türkiye ailesi olarak, önümüzde ulaşmamız gereken birçok hedef bulunuyor. Bunları gerçekleştirmenin ise ‘Tek Takım, Tek Hedef’ anlayışımızı yürekten sahiplenmekle mümkün olacağına inanıyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi. 


YAKLAŞIK 100 ÖDÜL SAHİBİNİ BULDU 
Panasonic Eco Solutions Türkiye’nin güçlü kurumsal imajını en üst düzeyde yansıtmak ve tüm paydaşlarının beklentilerini karşılamak üzere yapımı yeni tamamlanan “tanıtım filmi” ilk kez bu organizasyonda çalışanlarla paylaşıldı. Büyük beğeni toplayan tanıtım filminin ardından program, Kıdem Teşvik Ödüllerinin sunulması ile devam etti. Bu kapsamda 5, 10, 15, 20 ve 30. yıllarını dolduran çalışanlara, şirketin üst yönetimi tarafından birer plaket takdim edildi. Aileleri ile birlikte sahneye çıkan Panasonic Eco Solutions Türkiye çalışanlarının yaşadığı gurur ve mutluluk ise görülmeye değerdi. Ödül töreninin ardından gerçekleşen piknik oyunları, takım çalışması adına örnek bir tablo oluşturdu. Tüm konuklar gün boyu gerçekleşen konser, akrobasi gösterisi, çeşitli animasyon ve aktiviteler eşliğinde doyasıya eğlenerek güzel bir hafta sonu yaşadı.