Otomotiv sektörü içerisinde 25 senelik deneyime sahip olan Özlem Güçlüer, 2015 senesinden beri OSD’nin İletişim ve Ekonomik İlişkiler Koordinatörlüğü görevini yürütüyordu. Aynı zamanda OSD’nin ilk kadın genel sekreteri de olan Güçlüer, Şubat ayı itibariyla yeni görevine başladı. 

Türkiye otomotiv sanayiine yön veren 14 büyük üyesiyle sektörün çatı kuruluşu konumunda olan Otomotiv Sanayii Derneği’nde (OSD) genel sekreterlik görevini yürütecek yeni isim belli oldu. Buna göre, otomotiv sektörünün en büyük temsilcilerinden OSD’nin yeni genel sekreteri olan Özlem Güçlüer oldu. Otomotiv sektöründe 25 yıllık tecrübesi bulunan Özlem Güçlüer, 2015 senesinden beri OSD’nin İletişim ve Ekonomik İlişkiler Koordinatörlüğü görevini icra ediyordu. Aynı zamanda OSD’nin ilk kadın genel sekreteri de olan Özlem Güçlüer, Şubat ayı itibariyla yeni görevine başladı.

Özlem Güçlüer Hakkında

Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümü 'ni bitiren Özlem Güçlüer, iş yaşamına 1995 senesinde otomotiv sektöründe adım attı. 2001 senesinde MBA Derecesi (Master of Business Administration) alan Güçlüer, Ford Otosan ve Kıraça Holding’de uzman, Karsan Otomotiv’de Pazarlama Hizmetleri ve İletişim Müdürü ve Başak Traktör’de Stratejik Planlama Müdürü olarak gçalıştı. 2015 senesi Kasım ayı itibarıyla OSD’de İletişim ve Ekonomik İlişkiler Koordinatörü olarak çalışmaya başlayan Özlem Güçlüer, bir kız çocuk annesidir.